Auton optimointi Myrskylässä – kaarra pihaamme kauempaakin!

Korjaamo Metso Oy toteutta henkilöautojen, raskaan kaluston sekä traktoreiden optimoinnit kohtuuhintaan. Meiltä löydät kokeneet tekijät ja uusimmat laitteet optimointiin.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää siitä, miten voisimme ottaa autostasi parhaat mahdolliset tehot irti. 

Ota yhteyttä

Auton optimointiin liittyy monia hyötyjä, kuten:

  • Suurempi teho: Auton optimointi voi lisätä auton tehoa, jolloin se kiihtyy nopeammin ja reagoi paremmin kaasupolkimen painalluksiin. Ohitustilanteista tulee ketterämpiä.

  • Polttoainetalouden paraneminen: Optimoidun auton polttoainetalous on yleensä parempi kuin ennen optimointia. Tämä johtuu siitä, että optimointi parantaa auton moottorin hyötysuhdetta ja vähentää polttoaineen kulutusta.

  • Parempi ajettavuus: Optimointi voi tehdä ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Optimoidun auton jarrutusmatka voi olla lyhyempi, ja se voi olla helpommin hallittavissa kaarteissa.

  • Ympäristöystävällisyys: Kun auton polttoainetalous paranee, se tuottaa vähemmän päästöjä, mikä on hyväksi ympäristölle.

  • Käyttöikä pitenee: Optimointi voi pidentää auton käyttöikää, koska se vähentää moottorin rasitusta ja kulumista.

Pyydä tarjous!

Auton optimointi: Moottorinohjainyksikön asennus ja vaikutukset

Auton optimoinnissa asennetaan optimoitu moottorinohjainyksikön ohjelma auton alkuperäisen ohjelman muokkaamiseksi. Tämän avulla moottorinohjausyksikkö ja moottori optimoidaan.

Jos auto on varustettu automaattivaihteistolla, optimoinnin yhteydessä vaihdelaatikko adaptoidaan uusille tehoille ja väännöille sopivaksi. Lisäksi tietyissä malleissa on mahdollista ostaa erillinen vaihteiston ohjelmointi, joka muokkaa aikoja ja vaihtonopeutta jne. Esimerkiksi BMW:n XHP- ja VAG:n DSG-vaihteistosoftat voidaan asentaa samalla kun suoritetaan moottorin optimointi, mikä maksaa noin 200 euroa.

 

Jos autohaku-upotus ei näy niin klikkaa alla olevaa autohaku-nappia.

Autohaku »

Usein kysyttyä: 

Voiko optimoinnin "purkaa" jälkeenpäin?

Kyllä vain, toteutuksen voi palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille on jostain syystä tarvetta.

Onko auton optimointi laillista?

Auton optimointi on laillista, jos muutokset ovat sallittuja paikallisten lakien ja asetusten mukaan. Varmistamme, että muutokset täyttävät kaikki turvallisuus- ja päästövaatimukset.

Mitä optimointi maksaa?

Henkilöauton optimointi kiinteään hintaan: 390 €

Raskas kalusto ja traktorit optimointi kiinteään hintaan alk. 780€

Kun kaipaat lisätietoa kustannuksista, soita 040 352 7696. Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!